ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ και ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ!

Είναι πια αποδεκτό από όλους ότι, με την ισχύουσα πολιτική πρακτική, η διαχείριση της δημόσιας ζωής γίνεται ανεξέλεγκτα από τους λίγους την στιγμή που η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών ωθείται στο περιθώριο, στην οικονομική ανέχεια και στην απώλεια της προσωπικής και οικογενειακής της αξιοπρέπειας.

Ο πολίτης μόνο στιγμιαία μπορεί κάθε τέσσερα χρόνια να παρέμβει, κατά την ψηφοφορία για την ανάδειξη των εκπροσώπων του στο Κοινοβούλιο, εκπροσώπων που μόλις εκλεγούν αποφασίζουν ερήμην και ενάντια ακόμη στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις για την ζωή όλων μας.

Σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που ανακύπτουν κατά την τετραετία και έχουν απροσμέτρητες συνέπειες στην ποιότητα της ζωής μας ,το μέλλον των παιδιών μας, την τύχη του τόπου και των αξιών που συγκροτούν τον πολιτισμό και την ταυτότητά του, ο πολίτης αγνοείται.

Είναι φανερό ότι αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει ριζικά!

Το ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ και το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας ξεκινούμε την θεσμοθέτηση του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ μέσω συλλογής υπογραφών Ελλήνων Πολιτών, στηριζόμενοι νομικά τόσο στο άρθρο 120 του Συντάγματος το οποίο ρητά αναφέρει ότι στην επιχειρούμενη οικονομικά βίαιη και ήδη συντελεσθείσα από τις Τρόϊκες Εξωτερικού και Ελλάδας κατάλυση του Συντάγματος επιβάλλεται να αντιστεκόμαστε με κάθε μέσο και το βασικό μας ειρηνικό μέσο είναι με βάση τα άρθρα 44 παρ.2 που προβλέπει τα Δημοψηφίσματα και 1 παρ. 2 του Συντάγματος που προβλέπει ότι θεμέλιο του Πολιτεύματος είναι η Λαϊκή Κυριαρχία !

Με το πρώτο αυτό ΔΗΜΟΦΗΦΙΣΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

εμείς οι Έλληνες Πολίτες :

ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ :

Α) Η στέρηση της προσωπικής ελευθερίας,

Β) Η έκδοση Διαταγών Πληρωμής και

Γ) Η κατάσχεση για οποιαδήποτε χρέη, που αποδεδειγμένα αποκτήθηκαν χωρίς δόλια μέσα

α) Κάθε ακινήτου για χρέη προς το Δημόσιο και τις Τράπεζες και της κύριας κατοικίας για χρέη προς ιδιώτες

β) Κάθε κινητού και ακινήτου πράγματος και μέσου που χρησιμοποιείται για βιοπορισμό, διατροφή και επιβίωση του οφειλέτη και της οικογένειάς του

Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες να υπογράψουν, να διαδώσουν και να συνδράμουν με οιονδήποτε τρόπο το πρώτο αυτό Δημοψήφισμα μέσα από το οποίο θα δοθεί από τον λαό οριστική και δίκαιη λύση στο φλέγον θέμα των κατασχέσεων και της στέρησης της προσωπικής ελευθερίας για χρέη.

Και θα αποτελέσει και την αρχή για την κατάργηση των μνημονίων και την εφαρμογή στην πράξη της Άμεσης Δημοκρατίας στην χώρα μας. Για να ξαναβρεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ το πραγματικό της νόημα και περιεχόμενο στην χώρα που την γέννησε.

Γιατί το Μέλλον της Χώρας μας, είναι στα Χέρια μας!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ιπποκράτους 125 – ΑΘΗΝΑ
www.dimovoulio.grwww.dimopolis.gr
e-mail: dimovoul@otenet.gr
Τηλ.: 2103648300 – fax: 2103610882

Κατηγορίες: Ηλιαία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.