Συγκλονίστηκα!!!

…του Δαμιανού Βασιλειάδη, εκπαιδευτικού, συγγραφέα
synglonistika

Αθήνα, 24.6.2013

Σήμερα του Αγίου Πνεύματος. Συνέβη κάποια επιφοίτηση, άραγε; Εσείς θα το κρίνετε.

Έχω γράψει τέσσερα βιβλία και «άπειρα» άρθρα και αναλύσεις για να αποδείξω ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο αρχιτέκτονας της διαφθοράς και ολετήρας της Ελλάδας.[1] Οι επίγονοι οικοδόμησαν το καταστροφικό τους έργο πάνω στα ερείπια που δημιούργησε ο ίδιος.

Έφερνα μάλιστα τις αποδείξεις (όχι αυτό που λένε οι δικηγόροι «ενδείξεις ή αποχρώσες ενδείξεις». Μιλάω για αποδείξεις.

Πάντοτε παρακολουθούσα τις εξελίξεις για να συλλάβω γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Συνέλεγα λοιπόν τα καινούργια δεδομένα για να στηρίξω ακόμη πιο πειστικά τον ισχυρισμό μου για τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον ρόλο του στην καταστροφή της Ελλάδας. Βέβαια έλεγα και έγραφα πάντα ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου θυσίαζε τους πάντες και τα πάντα στο βωμό της εξουσίας. Ήταν κατά κάποιο τρόπο πράκτορας του ίδιου του τού εαυτού, σε αντίθεση με τον γιο του, που ήταν σύμφωνα με δήλωση του ίδιου του Ανδρέα πράκτορας των Αμερικανών.

Πραγματικά ανατρίχιασα, παρ’ όλο που τα ήξερα, ξανατονίζω, όταν διάβασα μια δήλωση του γνωστού και μη εξαιρετέου Χένρυ Κίσινγκερ. Λες να είναι αλήθεια αναρωτήθηκα! Αυτό ξεπερνάει κάθε φαντασία. Λες να είναι τόσο κυνικά και ωμά τα πράγματα στη ζωή; Λες να είναι αλήθεια! Πραγματικά με συγκλόνισε.

Τι είπε ο «αφιλότιμος» (με την κύρια σημασία της λέξης), για την Ελλάδα και την Κύπρο, όταν εμείς στα ερείπια της Κύπρου πανηγυρίζαμε για την «σοσιαλιστική Αλλαγή»;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κατηγορίες: Ηλιαία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.