Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι εδώ με προτάσεις και λύσεις! Ας βοηθήσουμε όλοι να αναδειχτεί επιτέλους!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι πολιτικοί συνηθίζουν να λένε ότι στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, όμως σήμερα το ισχύον πολιτικό σύστημα βρίσκεται αντιμέτωπο με δεκάδες αδιέξοδα, ανίκανο να αντιμετωπίσει τις πολλαπλές προκλήσεις και τα προβλήματα που δημιούργησε το πελατειακό, αναξιοκρατικό, παλαιοκομματικό καθεστώς του.

Σήμερα οι πολίτες δεν εμπιστεύονται, δεν ακολουθούν αυτούς που πρόδωσαν την ψήφο, την εμπιστοσύνη του και τον καταδίκασαν στην μιζέρια και την απελπισία.

Σήμερα οι πολίτες παίρνουν την τύχη της χώρας στα χέρια τους και προτείνουν μέσω του Ελληνικού Κινήματος της Άμεσης Δημοκρατίας εφαρμόσιμες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Χθες Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες των Ε΄ Κλεισθενίων, της ετήσιας εκδήλωσης του Κινήματος της Άμεσης Δημοκρατίας, όπου αποφασίστηκαν ομόφωνα :

Α) Η δημιουργία Σώματος Ενεργών Δημοτών στις δημοτικές Κοινότητες (πρώην Καποδιστριακούς Δήμους) της Ελλάδας.
Το Σώμα αυτό αποτελούμενο από ενεργούς πολίτες θα συγκαλείται τακτικά, θα συζητά, θα αποφασίζει για τρέχοντα θέματα της περιοχής του και θα εισηγείται στα αρμόδια όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης την εφαρμογή τους.

Β) Την αφαίρεση αρμοδιοτήτων από την κεντρική πολιτική εξουσία τα (μέσα από ένα νέο Σύνταγμα), τη στιγμή που το κράτος εγκαταλείπει βασικούς τομείς όπως κοινωνική πρόνοια, παιδεία, φύλαξη με παράλληλη ανάληψη αυτών των τομέων από οργανώσεις ενεργών πολιτών σε κάθε δημοτική Κοινότητα και αντίστοιχη μείωση της φορολογίας.

Γ) Η άμεση και ενεργή συμμετοχή και συνεργασία με φορείς ανεξάρτητων παραγωγών αγροτικών προϊόντων, όπως η Αγροζεύξη, με στόχο την διάθεση σε πολίτες αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, σε τακτική και όχι περιστασιακή βάση.

Δ) Την δημιουργία μιας ευρείας διαδικτυακής κοινότητας που θα συμπεριλαμβάνει ομοειδή κινήματα και πρωτοβουλίες πολιτών με στόχο την διοργάνωση κοινών δράσεων και δραστηριοτήτων.

Ε) Την δημιουργία μέσα στον επόμενο χρόνο μιας συνεταιριστικής επιχείρησης εναλλακτικού τουρισμού στην Ελλάδα για Έλληνες και ξένους σε διάφορα σημεία της χώρας, καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Βασικός στόχος των παραπάνω δράσεων είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για άνεργους νέους και νέες.

Οι ενεργοί πολίτες της χώρας στέλνουν ένα ξεκάθαρο αμεσοδημοκρατικό μήνυμα προς όλους!

Το μέλλον της χώρας μας είναι στα χέρια μας, πρέπει επιτέλους να λαμβάνονται υπόψη οι απόψεις του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας, για να μην εισπράττει την αμφισβήτηση του πολιτικού συστήματος και της αντιπροσώπευσης πολιτών από πολιτικούς το ναζιστικό Κόμμα, ας τολμήσουν επιτέλους οι εταιρίες δημοσκοπήσεων να συμπεριλάβουν στα πραγματικά «γκάλλοπς» και το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας, που συμμετείχε στις Ευρωεκλογές του 2004 και του 2009, αλλά σκόπιμα το αποσιωπούν για τις Ευρωεκλογές 2014, που θα συμμετάσχουμε κι ελπίζουμε στη κρίση και διάκριση των συνελλήνων, που θα αναδείξει τη μόνη πραγματική διέξοδο στα αδιέξοδα του Κοινοβουλευτισμού. Την πραγματική Δημοκρατία ! Γιατί εμείς πια καθορίζουμε την πορεία της Ελλάδας, γιατί πονάμε και νοιαζόμαστε πραγματικά γι΄ αυτή την πατρίδα, την πατρίδα των ένδοξων προγόνων και των πολλά υποσχόμενων απογόνων.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας

Κατηγορίες: Ηλιαία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.