Δελτίο Τύπου 08/02/2014 για το αντισυνταγματικό “χαράτσι” ΕΕΤΗΔΕ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με βάση την υπ’ αριθμόν 293/14 απόφαση του Δ΄ τμήματος του Αρείου Πάγου, η οποία επικύρωσε την απόφαση 1101/12 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθήνας (εκούσιας διαδικασίας καταναλωτικών διαφορών) ο διάδικος δικηγόρος Γιώργος Κόκκας, και ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας, ο οποίος υπερασπίστηκε μαζί με τους δικηγόρους Ι. Μυταλούλη και Ι. Φιλιώτη τη διαδικασία κατάργησης του ΕΕΤΗΔΕ μετά από αναιρέσεις του Ελληνικού Δημοσίου και της ΔΕΗ Α.Ε. στον Άρειο Πάγο, δικαίωσαν το αίτημα των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι υπεβλήθηκαν σε πληρωμή ενός επαίσχυντου φόρου, ο οποίος αντίκειται στις διατάξεις του ισχύοντος Συντάγματος.

Η νίκη που επιτεύχθηκε θεωρούμε ότι σχετίζεται και με την τακτική, δικονομική και ουσιαστική κίνηση του κ. Γ. Λ. Κόκκα, που με δικές του μόνο ενέργειες άσκησε έφεση στο Εφετείο Αθήνας, (όταν οι λοιποί διάδικοι δεν άσκησαν ή παραιτήθηκαν) που δικάστηκε και έγινε παραδεκτή μέχρι να αποφανθεί και ο Άρειος Πάγος, κατά τρόπο που τιμά τον ίδιο, αλλά και τα μέλη του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας, στο όνομα των οποίων άσκησε την έφεσή του αυτή. Τα δελτία ειδήσεων, που ήδη έφεραν στη δημοσιότητα την υπέρ του Ελληνικού λαού απόφαση του Αρείου Πάγου, δυστυχώς, αποσιώπησαν, όπως και στην περίπτωση τόσο της αίτησης Ακύρωσης ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα ζητήματα της κατάργησης της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., όσο και της αίτησης εξαίρεσης του Προέδρου του κ. Σωτ. Ρίζου για μεροληπτική του στάση (που δικάζονται την 7/3/2014) το όνομα του δικηγόρου κ. Γ. Κόκκα, ο οποίος είναι διάδικος σε όλες αυτές τις υποθέσεις και εκπροσωπεί το ΕΚΑΔ (Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας).

Παρακαλούμε για την ενθάρρυνση του Ελληνικού λαού σε ενέργειες νομικού ακτιβισμού» και για την αποκατάσταση της αλήθειας, στα δελτία ειδήσεων να αναφέρεται και το όνομα των διαδίκων και δικηγόρων που πέτυχαν μια σπουδαία νίκη στον Άρειο Πάγο, που ελπίζουμε τελικά να απαλλάξει τον ελληνικό λαό από το απεχθές και οδυνηρό «χαράτσι» ΕΕΤΗΔΕ και τις νεότερες εκδοχές του.

Κατηγορίες: Ηλιαία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.