Η Ε. Ρ. Τ. ΕΑΛΩ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 392/21-82013
Επιτροπής Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας για την Ε.Ρ.Τ.

 

Παρά την εμπεριστατωμένη και αυταπόδεικτη αίτηση αναστολής για τις εξελίξεις της Ε.Ρ.Τ., που κατέθεσε ο δικηγόρος της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. και εκπρόσωπος του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας Γιώργος Κόκκας, αλλά και τα σχετικά έγγραφα που προσκόμισε με το υπόμνημά του (που είναι σε δημόσια θέαση και κριτική στην ιστοσελίδα www.heliaea.gr) και αποδεικνύουν ότι η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. δεν επιβάρυνε τον Δημόσιο Προϋπολογισμό, ούτε ισχύουν οι λοιπές έωλες αιτιάσεις κατάργησης της Ε.Ρ.Τ. κατά τα διδάγματα της κοινής πείρας που γνωρίζουν, όπως και τους Νόμους οι Δικαστές, τελικά απορρίφτηκαν τα τέσσερα αιτήματα προσωρινής ρύθμισης της κατάστασης της μεταβατικής Δήθεν Δημόσιας Τηλεόρασης, χωρίς επαρκή για το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας μας αιτιολογία.

Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι και το ύστατο καταφύγιο διεξόδου των Ελλήνων για αποκατάσταση του Δέοντος Δικαίου και της Ηθικής Τάξης στη χώρα μας, δηλαδή το Συμβούλιο της Επικρατείας , που υποκαθιστά και το κακώς παραλειπόμενο στον Καταστατικό Χάρτη της χώρας μας Συνταγματικό Δικαστήριο, δεν επαρκεί για την δημοκρατική διέξοδο από τα αδιέξοδα της Ρεπούμπλικας (δηλαδή της αντιπροσωπευτικής δήθεν Δημοκρατίας τους). [Τουλάχιστον το 1942 με την Απόφαση αριθμ. 97 του ΣτΕ, όχι μόνο ακυρώθηκε απόφαση του κατοχικού υπουργού Λογοθετόπουλου που είχε παράνομα αντικαταστήσει τα μέλη διοικητικού συμβουλίου κοινωφελούς ιδρύματος, αλλά το ΣτΕ αξιοποίησε την ευκαιρία για να αποφανθεί ως προς την νομιμότητα της κατοχικής κυβέρνησης. Τέσσερις Σύμβουλοι Επικρατείας μειοψήφισαν και είχαν την τόλμη να δημοσιεύσουν Πρακτικό Διάσκεψης, στο οποίο θεμελιωμένα αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν κάθε νομιμότητα στην κατοχική κυβέρνηση.] Σήμερα, με συνθήκες οικονομικής κατοχής της Ελλάδας από την Τρόϊκα , που δεν αποφασίζει το Υπουργικό της Συμβούλιο και ακόμη και την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που κατάργησε την ΕΡΤ, δεν την υπέγραψαν οι υπουργοί που ανήκαν σε δύο από τα τρία κόμματα της τότε συγκυβέρνησης, αλλά μόνο οι Υπουργοί της αντιπροσωπευόμενης μειοψηφίας του 29%, που κυβερνούν με την υφαρπαγή 50 βουλευτικών εδρών από τα μη αντιπροσωπευόμενα στη Βουλή και από τα μικρότερα πολιτικά κόμματα, όπως αναλυτικά εκφράζει στην αίτηση ακύρωσης όλων των σχετικών Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων το Κίνημά μας, η Επιτροπή Αναστολών του ΣτΕ, αφού καθυστέρησε (σε σχέση με την αρχική δικαιολογημένη σπουδή του προηγούμενου Προέδρου του στην ανάλογη αίτηση αναστολής της ΠΟΣΠΕΡΤ) την έκδοση απόφασης, προφανώς για να προλάβει να προετοιμασθεί η μεταβατική δήθεν Δημόσια Τηλεόραση, δεν διέκρινε την πρόδηλη βασιμότητα των λόγων Ακύρωσής τους και απαξίωσε να ασχοληθεί και με το έννομο συμφέρον του Κινήματός μας στην εκδικασθείσα αίτηση ΠΑΝΤΕΛΩΣ !

Ενώ ουσιαστικά καταλύονται τα εναπομείναντα ψήγματα Δημοκρατίας στη χώρα μας, το Ανώτατο Ακυρωτικό της Δικαστήριο δεν την προστατεύει επικαλούμενο γενικά και αόριστα λόγους Δημοσίου Συμφέροντος, χωρίς να παίρνει σήμερα, προσωρινά έστω θέση στην κατασπατάληση ανύπαρκτων οικονομικών μέσων για τις αποζημιώσεις προσωπικού της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. και τα τεράστια έξοδα πρόσληψης 586+1453 νέων εργαζόμενων και τα αναπόφευκτα δικαστικά έξοδα και αποζημιώσεις που θα επιδικαστούν με βεβαιότητα εις βάρος του ταλαιπωρημένου Ελληνικού Λαού !

Το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας με λύπη διαπιστώνει:

Η Ε. Ρ. Τ. ΕΑΛΩ !
Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ?

Ελλάδα, 21 Αυγούστου 2013.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Επιτροπή Στρατηγικού Σχεδιασμού

Ιπποκράτους 125, Αθήνα -10680, τηλ: 210 3648300, fax: 210 3610882
www.dimopolis.gr

Κατηγορίες: Ηλιαία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.