Επιτέλους η ΕΡΤ ξανά δημόσια τηλεόραση στην πράξη!

ert-reopened

Κατατέθηκε σήμερα 12/02/2015 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η με αριθμό ΓΑΚ17410-1903-2015 ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ, από τον Δικηγόρο Γιώργο Λ. Κόκκα ο οποίος πριν 3 χρόνια ακριβώς είχε βάλει τις φωνές μέσα στη Βουλή των Ελλήνων ενάντια στον τότε Πρωθυπουργό Παπαδήμο και στην προδοτική του Κυβέρνηση (http://www.dimopolis.gr/?p=641), η οποία συζητείται αύριο 13/02/2015 στις 11:00 στο κτήριο 5 των Δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων ζητώντας:

Να παραχωρηθούν προς άσκηση των λειτουργικών Καθηκόντων του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντος Συμβούλου γραφεία της πρώην και νυν αδρανοποιημένης Ε.Ρ.Τ Α.Ε για τουλάχιστον τρίμηνη διάρκεια και μέχρι την εγκατάσταση της οριστικής διοίκησης της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. εντός του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αθήνα και της ΕΤ 3 στη Θεσσαλονίκη.

Να διαταχθεί η μη πραγματική και νομική μεταβολή κάθε περιουσιακού στοιχείου της ΕΡΤ Α.Ε. με εποπτεία του Διοικητικού Συμβουλίου σε όλες τις δραστηριότητες σχετικά με τη λειτουργία δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού Οργανισμού που ασκούν α) Το Ελληνικό Δημόσιο νόμιμα εκπροσωπούμενο από τον Υπουργό Οικονομικών, β) η τριμελής επιτροπή, «ειδικής διαχείρισης» και γ) Η «Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία Ιντερνετ Τηλεόραση – ΝΕΡΙΤ Α.Ε.» όπως νόμιμα εκπροσωπείται και του μέλους αυτής Αφροδίτης Γουγά, που είναι εγκατεστημένη στο Ραδιομέγαρο Αγίας Παρασκευής.

Να παραδοθούν πλήρεις αναλυτικοί λογαριασμοί για το χρονικό διάστημα από 11/06/2013 έως 02/02/2015 που να καταγράφουν με πλήρη αιτιολογία κάθε πραγματική και νομική μεταβολή που συντελέστηκε στα περιουσιακά στοιχεία της ΕΡΤ Α.Ε, τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή κατόπιν σχετικών υποδείξεων.

Να χορηγηθούν πλήρεις κατάλογοι όλων των απασχολουμένων με κάθε μορφή εργασίας ή έργου, που απασχολούνται στη ΝΕΡΙΤ Α.Ε. και οι δαπάνες μισθοδοσίας ή ασφαλιστικών εισφορών ή μετακίνησης ή οποιουδήποτε άλλου εξόδου τους καθώς και αποδεικτικά κάθε άλλης δαπάνης λειτουργίας, που επιβαρύνουν τον ειδικό λογαριασμό διαχείρισης Ενεργητικού και Παθητικού της ΕΡΤ Α.Ε ώστε να ασκηθούν έγκαιρα και εμπρόθεσμα τα νόμιμα δικαιώματα της ΕΡΤ Α.Ε. και του υπευθύνου προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου.

Να γίνει πλήρης επίδειξη των εγγράφων και χορήγηση επίσημων φωτοαντιγράφων, όλων των εντολών που δόθηκαν από 11-6-13 μέχρι σήμερα σε δικηγόρους, νομικούς συμβούλους, λογιστές – οικονομικούς συμβούλους, ραδιοτηλεοπτικούς παραγωγούς και κάθε είδος συμβούλους ειδικών θέσεων που χρησιμοποιήθηκαν με οποιοδήποτε τρόπο από το Ελληνικό Δημόσιο και από την τριμελή επιτροπή, «ειδικής διαχείρισης ή με εντολές των διαχειριστών κκ. Γκίκα Μάναλη και Αφροδίτης Γουγά καθώς και των ποσών των αμοιβών που δαπανήθηκαν, ιδίως εις βάρος της περιουσίας της ΕΡΤ Α.Ε., καθώς και των νόμιμων παραστατικών είσπραξης των αμοιβών τους των γραπτών εργασιών ή δικογράφων, που αυτοί εκτέλεσαν από 12/6/2013 έως την έκδοση της απόφασης του Δικαστηρίου.

Διαβάστε την πλήρη Αίτηση πατώντας ΕΔΩ!

aitisi-prosorinis-diatagis-120215

Κατηγορίες: Ηλιαία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.