Δικάζεται αύριο 19/11/2015 στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου το χαράτσι της ΔΕΗ από το Ε.Κ.Α.Δ. Μάθε την αλήθεια!

Μετά από πολύχρονους δικαστικούς αγώνες το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας και ο εκπρόσωπός του Δικηγόρος Γιώργος Λ. Κόκκας, σε νομική συμμαχία με Καταναλωτικές Οργανώσεις Πολιτών ( www.heliaea.gr ) θα υπερασπιστούμε αύριο 19/11/2015, ώρα 9: 30, στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου την Αντισυνταγματικότητα του “χαρατσιού- Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε”, όπως νικηφόρα το πετύχαμε τόσο στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθήνας, όσο και στο Δ’ τμήμα του Αρείου Πάγου, που παρέπεμψε το ζήτημα στην Ολομέλεια, με σύμφωνη τοποθέτηση της σημερινής Προέδρου του Ανώτατου Δικαστηρίου και πρ. Πρωθυπουργού κ. Βασ. Θάνου.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι τον Απρίλιο “εκβιάστηκε” από τον νομικό παραστάτη του Ελληνικού Δημοσίου η τρίτη αναβολή της υπόθεσης αυτής με το συντριπτικό επιχείρημα: “Αν δεν δώσετε νέα αναβολή κ.κ. Αρεοπαγίτες θα καταρρεύσει το Ελληνικό κράτος που θα αναγκαστεί να επιστρέψει 6,5 δισεκατομμύρια Ευρώ στους Έλληνες Πολίτες“!…. Αντιλαμβανόμαστε πλέον όλοι στη σημερινή συγκυρία της εξεύρεσης ισοδυνάμων, ότι έφτασε η ώρα να διεκδικήσουμε και με τη μαζική παρουσία μας στην αίθουσα της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου αύριο την έναρξη της επιστροφής των αχρεωστήτων που καταβάλλαμε με το παράνομο ΕΕΤΗΔΕ τα έτη 2011 και 2012 9, (εφόσον ήταν προσωρινά, όπως έκρινε και η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας για το ίδιο θέμα προηγούμενα), γεγονός που θα σηματοδοτήσει τη δυνατότητα ανάλογων απαιτήσεών μας για τα επόμενα χαράτσια που μας επιβλήθηκαν εξίσου αντισυνταγματικά ( Ε.Τ.Α.Α.-2013 και Ε.Ν.Φ.Ι.Α. 2014 ως σήμερα), αφού βασίζονται στην ίδια σαθρή νομική και ουσιαστική βάση της φορολόγησης περιουσίας, που μπορεί και να μην παράγει πλούτο (και που σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί ειδικό ανταποδοτικό τέλος –http://www.geokolaw.gr/index.php/noemvrio-syzitisi-areiopago-xaratsi/, όπως ψευδεπίγραφα βαφτίστηκε από τους κρατούντες τότε το ΕΕΤΗΔΕ και όπως σήμερα βαφτίζεται η ΝΕΡΙΤ σε ΕΡΤ Α.Ε. και το ΟΧΙ του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ σε δήθεν ΝΑΙ στην αμείλικτη φορολόγησή μας !).

Επιτέλους η αναγκαία αφύπνιση και νόμιμη αντίδραση των Ελλήνων και Ελληνίδων πολιτών ας αρχίσει πλέον ! Κι ας είναι το ΕΕΤΗΔΕ η αρχή της επιστροφής των “χαρατσιών” που άδικα καταβάλαμε στους ξένους δανειστές μας, τώρα που η συγκυρία απαιτεί να κρατήσουν την Ελλάδα όρθια για να τους προφυλάξει από τα διάφορα “τζιχαντ” της λαϊκής Νέμεσης, που εξεγείρεται για τα παγκόσμια εγκλήματά τους. Κι ας δείξουμε επιτέλους ξανά από την Ελλάδα, ότι τα δίκια μας δεν χρειάζεται να τα διεκδικούμε με μαζικές σφαγές αθώων, αλλά με δίκαιους δικαστικούς αγώνες, πειθαναγκάζοντας την συχνά εξαρτημένη Δικαστική Λειτουργία, ότι έχει χρέος να αντισταθεί ΜΑΖΙ ΜΑΣ στις αδικίες που μας επιβάλλουν η νομοθετική και η εκτελεστική (μη ορθή) Λειτουργία της νεοελληνικής “ΜπανανοΡεπούμπλικας”!

Για να επαναφέρουμε την αυθεντική Δημοκρατία στον τόπο που γεννήθηκε και την επΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του Ευρωπαϊκού Ορθού Λόγου ενάντια στη σύγχρονη “Ευρωπαϊκή Διαίρεση”, που ψευδεπίγραφα αποκαλούν δήθεν ¨Ευρωπαϊκή Ένωση”, προτού ξανασηκωθούν τα εθνικιστικά τείχη!

 

 

Κατηγορίες: Ηλιαία, Νομικές Ειδήσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.